Happy cooking

Ikea keuken en Bertazzoni

Mijn grote droomwens in de keuken? Een enorm fornuis met 6 pitten, een grote over, stoere uitstraling waarmee ik heerlijke gerechten kan klaarmaken. To do item nummer 1 in het nieuwe huis? DE KEUKEN! Leuk zo’n fornuis, maar het kost toch wel wat… We zijn naar verschillende keukenboeren geweest, maar we kwamen maar niet af van het gevoel te worden afgezet. Tip: maak een lijstje voor jezelf. Wat zijn je MUST haves en wat zijn je WISH to haves? Mijn must have lijkt me duidelijk: een Bertazzoni fornuis! 6 pitten, gietijzer, 100 liter oven, puur kook plezier! Waar kunnen we dan in schipperen? Oke, het betonnen blad komt ooit wel. En waar kunnen we dan nog meer op bezuinigen?In verschillende VTwonen tijdschriften zag ik Ikea keukens voorbij komen. Waarom ook niet? Het zijn slimme oplossingen, prima materialen en de service is goed. Laten we de gok wagen en er voor gaan. We hebben de keuken niet zelf in elkaar gezet, maar een klusjesman het laten doen. Dat was een goede beslissing. De keuken is best ingewikkeld voor een leek. Maar wat zijn we er blij mee! VTwonen tegels op de muur achter het fornuis en de wasbak als finishing touch. Verliefd!

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *