Rond of rechthoekig?

Tafel van basiclabel

Wat te doen… We hebben een heerlijke eettafel van Basiclabel gekocht enkele jaren geleden. Het is een rechthoekige tafel van 180×80 cm met eikenhouten blad en witte poten. We kunnen ruim 6 gasten kwijt. Toch begon het te kriebelen. We wonen in een jaren ’30 huis. Kortom, een smalle en lange kamer met erker. Super gaaf en liefde op het eerste gezicht, maar niet altijd praktisch. De tafel past in het midden van de kamer, met de kopse kant in de erker, maar het slokt veel ruimte op. We hebben daarom de keuze gemaakt om de tafel over dwars in de kamer te zetten. Het oogt daardoor breder en ruimtelijker. Goede keuze. Maar toch, het kan beter. Op veel woonprogramma’s zie ik ronde eettafels voorbij komen. Past dat wel? Staat het wel? Kunnen we alsnog met genoeg mensen eraan zitten? Ik houd van etentjes organiseren voor vrienden, dus we hebben de zitplaatsen toch echt nodig. Denken denken denken….

 

 

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *