Zelf doen?

Flexx floors vloer

To do lijstjes zijn er om af te werken. Maar wat laat je doen en wat kun je zelf? In de keuken wilde ik een leuke speelse tegel. Alles is wit en rustig, dus er mag wel wat variatie in komen. Zelf tegelen en vervolgens voegen leek mij niet zo’n goed idee. In de folder van de Karwei zag ik deze tegels voorbij komen. Flexx floors, even googelen. Makkelijk zelf te leggen, plak tegels, alleen een gladde ondervloer. Laten we het proberen! Het enige wat je nodig hebt is een stanleymes en een liniaal. Onze keuken en hal hebben nu deze tegels. Ze zien er leuk uit en dempen het geluid ook goed! Ik zie zelf wel wat flaws (nadeel van het zelf doen ;), maar de reacties zijn heel positief. En ik moet zeggen, ik ben er ook blij mee!

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *