Krijtbord muren

Muur op het toilet
Make today ridiculously amazing

Op internet vind ik veel inspiratie over styling. Zo zie je vaak foto’s van ingelijste teksten voorbij komen. Hier zitten erg grappige en toepasselijke teksten tussen. Maar ik vind het vaak lastig om ze in mijn eigen huis te plaatsen. Ik houd meer van beeld dan van tekst. In welke ruimte is het dan goed toe te passen? Wij hebben hiervoor het toilet gebruikt. We wisten direct dat dit een project zou worden in ons nieuwe huis. We hebben al het behang (ja behang op de wc) eraf getrokken en hebben de muren geverfd met krijtbord verf. Ontzettend leuk voor gasten die langs komen om iets te schrijven op onze wc. Legitiem de muren bekladden met krijt! We zien de meest lieve, gekke, grappige en ook schunnige teksten na een gezellig avondje met vrienden en af en toe moeten we ook boenen.

De wc is voor mij de plek geworden om te oefenen met handlettering. In heb een workshop handlettering gevolgd bij Marloes de Vries om de basics mee te krijgen. Zij gaf te tip maak elke 30 dagen een tekst. Dat heb ik gedaan. In het begin vooral op papier en uiteindelijk ook op de muur. Bovenstaande afbeelding staat er nu al een half jaar op. Niet zelf verzonnen, maar nagetekend van het internet. Inspiratie moet je gebruiken!

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *